Er du også tosset med ishockey?

Så kontakt VIK ungdomskonsulent:

Morten Lykkeskov

Ungdomskonsulent
U9 Ass. Træner

Kontakten til U7 og U9 holdene. Deltager i sportsudvalgets møder. Deltager i DIU-møder omkring Løvehockey. Samarbejde med cheftrænerne omkring udvikling af spillerne og træningerne. Har kontakten til holdlederne og kan…

Er du ny på isen?

Har du lyst til at prøve kræfter med ishockeysporten?
Så kan du kontakte klubbens ungdomskonsulent, som vil hjælpe dig godt i gang.
I finder ungdomskonsulenten på følgende link:

Læs evt. artikel fra JV.dk

Regler for lån af udstyr

Følgende regler er fastsat af VIKs betyrelse:

Alle nybegyndere i ungdomsafd. kan gratis låne udstyr i klubben, så længe der forefindes noget på lageret.
Nybegyndere skal selv sørge for skøjter og hjelm, dog kan dette lånes i klubben, hvis det forefindes på lageret.
Klubbens butik kan være behjælpelig med køb af ovenstående.
Udstyret kan maks. lånes i 1 måned og kan efterfølgende lejes for 50 kr. pr. del.
Efter endt sæson(medio april) skal alt udlejningsudstyr afleveres retur til klubben.
Hvis brugeren efter sæson afslutning, ikke aflevere udstyret retur, vil man få tilsendt en regning, hvor klubben prissætter værdien af det udstyr, som ikke er afleveret.