skip to Main Content

COVID-19

Kære alle

Det er med glæde vi pr. 1 marts 2021 byder velkommen tilbage til VIK – i denne omgang med udendørstræning. I vil inden for nærmeste fremtid høre mere fra Jeres træner eller holdleder.

Når udendørstræningen starter op skal vi alle huske på de gældende Corona retningslinjer – husk at holde dig orienteret på -> www.vojens-ik.dk, se under COVID-19.

Respekter venligst de retningslinjer som trænere og holdlederne udstikker for træningen, da alle der færdes omkring træningsområdet tæller med. Derfor anbefaler vi at børnene afleveres ved træningsstart og afhentes når træningen er færdig.

Vi ved at DIF arbejder bl.a. politisk på at sikre genåbningen af indendørs idræt indgår i beregningerne for kommende åbninger, men for nu har vi muligheden med udendørs træning.

5 spørgsmål og svar vedr. udendørsidræt i en Corona-tid: (Kilde: DIF)

1. Er det både børn og voksne, der må mødes op til 25 personer til udendørs træning/kamp?

Ja.

2. Er der krav om negativ test, før man må deltage i udendørs træning?

Nej, der er ikke krav om Coronatest eller negativ test.

3. Må vi rykke indendørs træning udendørs?

Ja, det er tilladt at afvikle træning udendørs i grupper på op til 25 personer inkl. træner, hvis der er adgang til faciliteter. Det gælder alle idrætter, også dem der ”normalt” træner indendørs.

4. Tæller en træner, dommer mv. med i forsamlingsforbuddet på 25?

Ja, forsamlingsforbuddet omfatter alle de tilstedeværende dvs. både udøvere, trænere, dommer og evt. tilskuere eller forældre mv. 

5. Må vi arrangere træning for flere grupper samtidig?

Ja, hvis I sikrer, at hver gruppe er på max 25 personer inkl. træner. I skal desuden sikre, at I overholder følgende:

• Der skal være tilstrækkelig afstand mellem grupperne – gerne mindst 2 meters afstand.

• I skal sørge for at afgrænse den ene træningszone fra den anden. Anvend fx kegler, toppe, snor, kridt eller anden tydelig markering.

• Der skal altid være en træner eller anden ansvarlig til stede ved afvikling af idrætsaktiviteter for børn. Husk at vedkommende tæller med i det samlede antal på max 25 personer.       

Back To Top